Gemakkelijk knipsel zoals vliegend!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenhet wiel van de diamantkop

het 180MM Gesinterde Turbo Malende Hoofdwiel van de Diamantkop, Concreet Malend Wiel

het 180MM Gesinterde Turbo Malende Hoofdwiel van de Diamantkop, Concreet Malend Wiel

  • 180MM Sintered Turbo Grinding Head Diamond Cup Wheel , Concrete Grinding Wheel
  • 180MM Sintered Turbo Grinding Head Diamond Cup Wheel , Concrete Grinding Wheel
 • 180MM Sintered Turbo Grinding Head Diamond Cup Wheel , Concrete Grinding Wheel

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: XMF
  Certificering: MPA
  Modelnummer: 105mm180mm

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 500pcs
  Prijs: dollars 1.5-30 1PCS
  Verpakking Details: kleurenvak, witte doos, dubbele blaar
  Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T
  Levering vermogen: 20000 PCs 30 dagen
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  kleur: Zwarte, blauwe, groene, rode, bruine, grijze, veelvoudige kleur Materiaal: Diamantmetaal 65Mn
  formaat: 4.5“ Naam van het product: Zilver Gesoldeerd Kopwiel
  Hoog licht:

  angle grinder concrete sanding disc

  ,

  angle grinder diamond cup wheel

   

  4.5“ Gesinterd Turbo Malend Hoofd de Kopwiel van de Diamantkop Wiel voor Graniet

   

  Omvat het rand malende wiel, diamant van de onderhavige uitvinding rand malend wiel en malend wielbasis, omvat ook de eerste ring vaste plaat, zijn de tweede ring vaste plaat, een vaste staaf en een bar, het substraat van het rand malende wiel met inbegrip van het eerste substraat en het tweede substraat, zoals die in het eerste substraat en het tweede substraat wordt beschreven half cilindervat en zijn vorm is dezelfde grootte.

  het eerste substraat en de tweede oppervlakten van het substraatcontact zijn parallel met de vlotte oppervlakte, het eerste substraat en de Montages in de linkerkant, een tweede substraat in het eerste deel beschreven de lichaamsmuur en het tweede substraat zij respectievelijk contact met ongeveer malend wielschacht op beide einden, zoals die in het eerste ring vaste plaatachterste deel worden beschreven binnen contact met het vooreind van de malend wielas.

  De eerste ring bevestigde plaat rond het vooreind van de zijeinden met het eerste substraat en de tweede substraatvoorzijde binnen contact, beschreef de vaste staafopstelling heeft veel groep, werden de vaste pool en de groep geplaatst rond na de eerste ringvormige plaat vast op het eind van de zijde, beschreven het eerste substraat en die de tweede substraat voorbinnenkant is met gelijke de eerste vaste verbinding van eerste op het gat, en na veelvoudige reeksen van het vaste die staafeind wordt omringd in de groep tot het eerste 1 die gat respectievelijk wordt opgenomen, in de tweede ring vaste plaat na binnen van het voor en malend wielcontact wordt beschreven, de tweede ring vaste plaat rond het vooreind van de zijeinden met het eerste substraat en het tweede substraat respectievelijk het achterste deel binnen contact, staaf beschreef plaats hoe de groepen, bovendien, veelvoudige groepen het opnemen van staven rond worden geschikt en op buiten het vooreind van de tweede ring het bevestigen plaat geschikt.

   

  het 180MM Gesinterde Turbo Malende Hoofdwiel van de Diamantkop, Concreet Malend Wiel 0

  het 180MM Gesinterde Turbo Malende Hoofdwiel van de Diamantkop, Concreet Malend Wiel 1

   

  Het uiteinde van de veelvoudige groepen het bevestigen van staven wordt voorzien van groeven aanpassend met de het opnemen staven, en het vooreind van veelvoudige groepen het opnemen van staven wordt respectievelijk opgenomen in veelvoudige groepen groeven. Twee groepen linkerschroeven en twee groepen juiste schroeven zijn ook inbegrepen.

  De twee groepen linkerschroeven worden respectievelijk ingepast door en op de hogere linkerkant en de lagere linkerkant van het vooreind van de eerste het bevestigen plaat, de eerste matrijs en de tweede het bevestigen plaat ingepast, en de twee groepen juiste schroeven worden respectievelijk ingepast door en op de hogere rechterkant en de lagere rechterkant van het vooreind van de eerste het bevestigen plaat, de tweede matrijs en de tweede het bevestigen plaat ingepast.

  Het malende wiel van de diamantrand van de uitvinding omvat ook twee groepen linkernoten en twee groepen juiste noten, worden de twee groepen linkernoten respectievelijk geschroeft op het outputeind van twee groepen linkerschroeven, en de twee groepen juiste noten worden respectievelijk geschroeft op het outputeind van twee groepen juiste schroeven. Het malende wiel van de diamantrand van de uitvinding omvat ook twee reeksen linker hulpstukken en twee reeksen juiste hulpstukken, die respectievelijk voor twee reeksen linkerschroeven en twee reeksen juiste schroeven worden geschikt.

  Het malende wiel van de diamantrand van de uitvinding wordt voorzien van een dwarsgroefstructuur op het vooreind van de twee groepen linker hulpstukken en de twee groepen juiste hulpstukken. Het malende wiel van de diamantrand van de uitvinding wordt voorzien van een antislip koker op de binnenmuur van de groef, en de buitenzijgevel van de tussenvoegselstaaf is in contact met de binnenmuur van de antislip koker.

  Vergeleken met de vroegere kunst, is het gunstige effect van de onderhavige uitvinding als volgt: door het bovengenoemde plaatsen, kan de basis van het malende wiel uit de malend wielschacht worden verwijderd en worden vervangen om het malen van verschillende componenten volgens verschillende voorwaarden te vergemakkelijken; Voorts door de eerste vaste plaat en de tweede te verwijderen bevestigde plaat van de eerste matrijs en de tweede matrijs, slechts kan de matrijs van het malende wiel worden vervangen en de middelen kunnen worden bewaard.

  De toegevoegde tekeningen showFIG. 1 is een structureel diagram van de uitvinding; Figuur 2 is het externe schematische diagram van figuur 1.Figure 3 is de juiste mening van figuur 1; FIG. 4 is de gedeeltelijke vergrote mening van A van een deel A van FIG. 3,1. Malend wielschacht; 2. Matrijs van rand malend wiel; 3. De eerste ring het bevestigen plaat; 4. De tweede ring het bevestigen plaat; 5. Vaste staaf; 6. Het opnemen van staaf; 7. De eerste matrijs; 8. De tweede matrijs; 9. Linkerschroef; 10. Juiste schroef; 11. Juiste noot; 12. Juiste hulpfilm; 13. Antislipkoker. De specifieke wijze van implementationThe het volgende is een verdere detaillering van de specifieke belichaming van de uitvinding in combinatie met de tekeningen en de belichamingen in bijlage.

  De volgende belichaming wordt gebruikt ter illustratie zonder zijn werkingsgebied te beperken. Zoals aangetoond in FIG. 1 aan FIG. 4, omvat het malende wiel van de diamantrand van de onderhavige uitvinding malend wielschacht 1 en matrijs 2 van het rand malende wiel; Omvat ook eerste ring vaste raad 3, tweede ring vaste raad 4, vaste staaf 5 en opgenomen staaf 6, het tweede matrijssubstraat van het rand malende wiel 7 en 8 omvatten de eerste matrijs, en het eerste substraat en het tweede substraat zijn half cilindervat en zijn vorm is dezelfde grootte, zijn het eerste substraat en het tweede substraat van de contactoppervlakten parallel met de vlotte oppervlakte, het eerste substraat en de Montages in de linkerkant het tweede substraat, het eerste deel de lichaamsmuur en het tweede substraat binnen muur respectievelijk met malend wiel op elk contact, het eerste ring vaste plaatachterste deel binnen contact met bevestigde het vooreind van de malend wielas, de eerste ring plaat rond het vooreind van de zijeinden met het eerste substraat en de tweede substraat respectievelijk voorzijde binnen van het contact, Vaste verbinding plaatste hoe de groep, de vaste pool en de groep rond werden geplaatst nadat de eerste ringvormige plaat vast op het eind van de zijde, het eerste substraat en de tweede substraat voorbinnenkant met gelijke de eerste vaste verbinding van eerste op het gat worden omringd, en groep vast die verbindingsachterste deel respectievelijk tot eerste op het gat, de tweede ring vaste plaat na wordt opgenomen binnen van het voor en malend wielcontact, de tweede ring vaste plaat rond het vooreind van de zijeinden met het eerste substraat en het tweede substraat respectievelijk het achterste deel binnen contact, duwstaaf plaatste hoe groep, en opgenomen verbinding meer groep opstelling in de tweede ring om de plaat op het vooreind van het zij, vaste poolachterste deel was meer groep een gelijke de opgenomen bargroef werd geplaatst, wordt het vooreind van veelvoudige groepen het opnemen van staven opgenomen in veelvoudige groepen respectievelijk groeven; Twee groepen linkerschroef 9 en twee groepen juiste schroef 10 waren ook inbegrepen. De linkerschroef in de twee groepen werd ingepast en werd opgezet op de hogere linkerkant en de lagere linkerkant van het vooreind van de eerste bevestigingsplaat, de eerste matrijs en de tweede bevestigingsplaat, respectievelijk.

  De juiste schroef in de twee groepen werd ingepast en werd opgezet op de hogere rechterkant en de lagere rechterkant van het vooreind van de eerste bevestigingsplaat, de tweede matrijs en de tweede bevestigingsplaat, respectievelijk. Door het bovengenoemde plaatsen, kan het substraat van het malende wiel uit de malend wielschacht worden verwijderd en worden vervangen om het malen van verschillende componenten volgens verschillende voorwaarden te vergemakkelijken; Voorts door de eerste vaste plaat en de tweede te verwijderen bevestigde plaat van de eerste matrijs en de tweede matrijs, slechts kan de matrijs van het malende wiel worden vervangen en de middelen kunnen worden bewaard. Het malende wiel van de diamantrand van de uitvinding omvat ook twee reeksen linkernoten en twee reeksen juiste noten 11. De twee reeksen linkernoten worden respectievelijk opgezet op het outputeind van de twee reeksen linkerschroeven, en de twee reeksen juiste noten worden respectievelijk opgezet op het outputeind van de twee reeksen juiste schroeven. Door het bovengenoemde plaatsen, kunnen twee groepen linkerschroeven en twee groepen juiste schroeven vrij vast zijn.

  Het malende wiel van de diamantrand van de onderhavige uitvinding omvat ook twee reeksen linker hulpstukken en twee reeksen juiste hulpstukken 12, twee reeksen linker hulpstukken en twee reeksen juiste hulpstukken worden respectievelijk geschikt op het vooreind van twee reeksen linkerschroeven en twee reeksen juiste schroeven. Door het bovengenoemde plaatsen, is het geschikt om twee groepen linkerschroeven en twee groepen juiste schroeven te roteren, om twee groepen linkerschroeven en twee groepen juiste schroeven te nemen. Het malende wiel van de diamantrand van de onderhavige uitvinding wordt voorzien van een dwarsgroefstructuur op het vooreind van twee groepen linker hulpstukken en twee groepen juiste hulpstukken. Door het bovengenoemde plaatsen, kunnen twee groepen linkerschroef en twee groepen de juiste methodes van de schroefverwijdering worden toegevoegd om de uitvoerbaarheid te verbeteren.

  Het malende wiel van de diamantrand van de uitvinding wordt voorzien van een antislip koker 13 op de binnenmuur van de groef, en de buitenzijgevel van de tussenvoegselstaaf is in contact met de binnenmuur van de antislip koker. Door het bovengenoemde plaatsen, kunnen de wrijving tussen de staaf en de groef worden verhoogd om de stabiliteit te verbeteren. Het malende wiel van de diamantrand van de uitvinding moet slechts de malend wielschacht op de roterende schacht van het malende materiaal plaatsen wanneer in gebruik, en contacteert dan de componenten met de buitenoppervlakte van de roterende matrijs van het rand malende wiel om de componenten op te poetsen. Om het basislichaam te vervangen van het malen het wiel, eerste schroef van twee reeksen linkernoten en twee reeksen juiste noten, schroeft dan van twee reeksen linkerschroeven en twee reeksen juiste schroeven, en verwijdert dan de eerste het bevestigen plaat en de tweede het bevestigen plaat uit de eerste matrijs en de tweede matrijs, en vervangt dan het basislichaam van het malende wiel.

  Bovengenoemd is slechts de aangewezen belichaming van de uitvinding, en men zou moeten erop wijzen dat voor gewone technici op het technische gebied, sommige verbeteringen en variaties zonder het afwijken van de technische principes van de uitvinding kunnen worden gemaakt, die ook als beschermingswerkingsgebied van de uitvinding zou moeten worden beschouwd.

   

  Het vlotte malen en beëindigen van bouwmaterialenoppervlakte

   

  Eigenschappen: Met aluminiumbasis is het malende wiel voor snelle het malen oppervlakte en het vormen.

   

  Toepassing: Graniet, marmer, beton, metselwerk 

   

  Machines: Hoekmolen

   

  De verschillende asgrootte en de segmentspecificaties zijn op verzoek beschikbaar

  Punt Nr. Diameter Schakelaar Segment Segment
    duim mm   dikte (mm) hoogte (mm)
  WB105SA 4“ 105

  M14

  &

  5/8“ - 11

  6.0 20
  WB115SA 4.5“ 115 6.0 20
  WB125SA 5“ 125 6.5 20

   

  Contactgegevens
  Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd

  Contactpersoon: Wang

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons
  Andere Producten