Gemakkelijk knipsel zoals vliegend!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
China Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd certificaten
China Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd certificaten
Wij ontvingen de orde een paar weken geleden en alles ging goed en wij zijn gelukkig met de verpakking en de productkwaliteit. Dank u voor uw uitstekende serive.

—— Oscar Greiwe

Wij zijn zo blij om met u samen te werken. U bent de betrouwbare, goede dienst, en helpt ons een verbeteren!

—— Fernando Costa

Ik kom uw bedrijf bezoeken omdat ik weet u beroemde vervaardiging bent. Maar ik nog voel verrast wanneer ik uw fabriek in echt zie. Het is werkelijk zo impressived aan me, ben ik zeker wij goede partner kunnen zijn.

—— Shawn Hynes

1 2 3 4 5
Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd
werkplaats
Plant
werkplaats
werkplaats
EER

werkplaats

Plant

werkplaats

werkplaats

EER

1 2 3
Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd
Nieuw High-tech ondernemingscertificaat

Nieuw High-tech ondernemingscertificaat

 • lopende band

  XMF-de Bureaubouw en R&D-de BouwHebei Xmf Tools Group Co.,Ltd fabriek productielijn 0 

 • OEM / ODM

  1. Wij zoeken de klanten altijd van uitstekende kwaliteit om cliënt in markt overzee te zijn. Wij kunnen verenigd merk of XMF-merk maken. Tevreden om ons voor beleid te contacteren. 

   

  2. OEM en ODM de productie wordt goedgekeurd. Wij kunnen allerlei diamanthulpmiddelen volgens de tekeningen en de steekproeven van klanten strikt veroorzaken om speciale eisen te ontmoeten. Geen kwestiedruk, het schilderen, ontwerp de nieuwe vorm of om het even welk type van pakket, XMF u zal maken statisfied. 

 • R & D

  XMF-de HULPMIDDELEN heeft sterke R&D-sterkte, met academicuswerkstation, het provinciale centrum van de ondernemingentechnologie, en het gemeentelijke centrum van de de techniektechnologie van de metaalvezel. Zij ondernemen vele nationale, provinciale, gemeentelijke wetenschap en technologieprojecten, met inbegrip van 1 nationaal project van het innovatiefonds, nationale sleutelindustrieën 1 en technisch transformatieproject, 2 provinciale technologische transformatieprojecten, 14 gemeentelijke wetenschap en technologieprojecten. Het R&D-team kende meer dan 30 octrooien, met inbegrip van 3 uitvindingsoctrooien, 16 gebruiksmodeloctrooien, en 11 verschijningsoctrooien toe.

   

  XMF investeert agressief grote fondsen om laboratorium te vestigen, brengt in de geavanceerde analysator van de precisieröntgenstraal en de aftastenelektronenmicroscoop om zijn HULPMIDDELEN van R&D te verbeteren ability.XMF heeft sterke R&D-sterkte, met academicuswerkstation, het provinciale centrum van de ondernemingentechnologie, en het gemeentelijke centrum van de de techniektechnologie van de metaalvezel. Zij ondernemen vele nationale, provinciale, gemeentelijke wetenschap en technologieprojecten, met inbegrip van 1 nationaal project van het innovatiefonds, nationale sleutelindustrieën 1 en technisch transformatieproject, 2 provinciale technologische transformatieprojecten, 14 gemeentelijke wetenschap en technologieprojecten. Het R&D-team kende meer dan 30 octrooien, met inbegrip van 3 uitvindingsoctrooien, 16 gebruiksmodeloctrooien, en 11 verschijningsoctrooien toe.

   

  XMF investeert agressief grote fondsen om laboratorium te vestigen, brengt in de geavanceerde analysator van de precisieröntgenstraal en aftastenelektronenmicroscoop om zijn R&D-capaciteit te verbeteren.

Contactgegevens
Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd

Tel.: 86-311-85174190

Fax: 86-311-85174239

Direct Stuur uw aanvraag naar ons